donderdag, juli 13, 2006

Mea culpa my ass

Zucht, wat een gezeur zeg, dat hele Zidane-Materazzi-gebeuren. Moeten we nou echt precies weten wat er door wie gezegd is? Zidane krijgt elk WK wel een keer rood en Materazzi staat nota bene bekend om zijn harde spel en grove overtredingen.

Goh, wat een verassing dus dat uitgerekend deze twee vredelievende heren een aanvaring hebben. En nog wel in een wedstrijd waar helemaal niks op het spel staat, dus waar je een zekere mate van beheersing zou verwachten.

En oh oh, wat zijn er vele tere kinderzieltjes gecorrumpeerd door dit buitenissige geweld. Voetbal dient een realistische afspiegeling van de samenleving te zijn, dus Zidane & Co hebben een buitengewoon vertekend beeld geschetst met hun aanvaring. En de kinderen in met name het anders zo rustieke Frankrijk zijn natuurlijk helemaal niks gewend. Die denken dat het in de wereld louter pais en vree is.

Maar goed, ik stel voor de dat de arbitraire trio’s en de vierde officials vanaf volgend seizoen niet alleen gebruik mogen maken van videobeelden, maar ook van een liplezer. Dat voorkomt dit soort komkommerheisa.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Anoniem zei

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»